Besto Reddingsvest
Een Besto reddingsvest koop je bij Nautic Gear.
Wij leveren een groot assortiment Besto reddingsvesten direct uit voorraad en altijd scherp geprijsd!
Wie kiest voor een reddingsvest van Besto kiest voor een reddingsvest van Nederlandse kwaliteit.
Nu, 90 jaar geleden begon Besto met het vervaardigen van reddingsvesten. Sindsdien voort Besto al jaren beste reddingsvesten in de markt.Besto onderscheid zich door gekwalificeerd productonderzoek en een continue verbetering van pasvorm.
Alle Besto vesten zijn goedgekeurd volgens de laaste Europese normen en zijn stuk voor stuk CE gemarkeerd! Het Besto veiligheidssysteem en haar medewerkers worden jaarlijks beoordeeld en gekeurd door het onafhankelijke bureau Veritas. Daarnaast worden alle BESTO vesten gekeurd door TNO Holland, Fleetwood Testing Laboratory UK, Nederlandse Scheepvaart Inspectie, en Force Technology.Al deze inspanningen uiten zich in een zeer hoogwaardig en veilig kwaliteitsproduct: Een Besto Reddingsvest
BESTO Reddingsvest Testwinnaar!
De strenge controles en testen, continue product verbeteringen, zorg en aandacht leverde Besto in 2016 het predikaat TestWinnaar op bij de ANWB Reddingsvesten Test . Niet alleen het predikaat Test Winnaar ging naar Besto, ook het predikaat “Voordeligste keus” ging naar het Nederlandse Besto comfort fit automatisch reddingsvest. Dubbele eer!
- Besto Automatisch reddingsvest 165N zonder harnas(Tijdelijk) niet leverbaar
- TEST Winnaar!Automatisch reddingsvest Besto Comfort Fit met Harnas 180NNormale prijs € 129,90 € 107,95
- Nieuw!
BESTO Reddingsvest kopen
Wanneer je als watersporter of tijdens het uitoefenen van je beroep een reddingsvest draagt wil je bij het onbedoeld te water raken dat het vest je snel op je rug draait en het hoofd boven water houdt. Belangrijk is het dus om rekening te houden met de verschillende omstandigheden waarin je het vest gebruikt.
Voor een baby, peuter of kind tot een jaar of 7 is een schuimreddingsvest te adviseren. Zo’n reddingsvest word ook wel een vaststof reddingsvest genoemd. Jonge kinderen begrijpen nog niet de werking van een automatisch reddingsvest en daarom is zo’n type onder de 7 jaar niet te adviseren. Zijn de kinderen wat ouder dan biedt een automatisch reddingsvest meer comfort. Meer informatie over onze kinderreddingsvesten vind je onder de categorie kinder reddingsvesten
Drijfvermogen
Hoe zit het eigenlijk met het drijfvermogen en wat is nu het verschil tussen een 50 en een 150 N reddingsvest? Hieronder leest u de verschillen:
EN 393: 50 Newton drijfvermogen
50N is de classificering voor een drijfhulp. Een vest met deze aanduiding is alleen geschikt voor ervaren zwemmers in beschut water en niet bedoeld als reddingsmiddel.
Dit is een drijfhulp en alleen geschikt voor ervaren zwemmers in beschut water. Een reddingsvest met dit drijfvermogen is niet veilig bij bewusteloosheid
EN 395: 100 Newton drijfvermogen
Een 100N reddinsgveast is geschikt voor binnenwater en aanbevolen voor kinderen en volwassenen die kunnen zwemmen. Bij het dragen van dikke kleding is dit vest beperkt veilig bij bewusteloosheid.
EN 396: 150 Newton drijfvermogen
Een 150N vest is een veel gekochte classificering. Het 150 N vest is geschikt voor kinderen en volwassenen die wel of niet kunnen zwemmen. Bij het dragen van dikke (zeil) kleding is dit vest beperkt veilig bij bewusteloosheid.
EN 399: 275 Newton drijfvermogen
Een 27N reddingsvest een reddingsvest voor kinderen en volwassenen die zowel niet als wel kunnen zwemmen. Ook voor niet zwemmers op open zee met zware waterdichte kleding is dit vest geschikt en volledig veilig bij bewusteloosheid.